Complexe de vacances Hapimag Mas Nou – Girona – Campings.com

Complexe de vacances Hapimag Mas Nou – Girona

Het vakantiecomplex HAPIMAG MAS NOU ligt naast de Golf d’Aro Club en is omgeven door de indrukwekkende heuvels en bergen van de Costa Brava. Ongeveer 7 km van Platja d’Aro met het strand (bochtige toegangsweg).
Het presidium beschikt over een buitenzwembad met ligbedden, poolbar (geopend van juni tot september), binnenzwembad (gesloten van juli tot augustus), evenals een kinderspeelplaats en een sauna. Er is ook een fitnessruimte (geen apparatuur), tafeltennis en biljart. Een animatieprogramma voor volwassenen en kinderen wordt gedurende het hele seizoen aangeboden.
Een pendeldienst (5 dagen per week) naar Platja d’Aro is beschikbaar. Een massageservice is beschikbaar tegen betaling. Ter plaatse vindt u ook een supermarkt, fietsverhuur, het restaurant “La Brasa” (1 dag/week gesloten tot maart en vanaf november) en de sportbar.

(Update Februari 2024)
Provincie: Girona
Regio: Catalonie
Land: SPANJE

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Catalonie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie