Camping Vall d’Or – Girona – Campings.com

Camping Vall d’Or – Girona

Gelegen aan zee, vlakbij de haven van Platja d’Aro. Rondom de camping heeft u tal van mogelijkheden. ontspanning, het strand, het nachtleven van Platja d’Aro, winkelen in het stadscentrum, bioscopen in de buurt van de camping.
Zo kunt u genieten van allerlei watersporten. En als u liever culturele uitstapjes maakt, bent u heel dicht bij de steden Girona, Barcelona, Figueres.
Op de camping vindt u activiteiten en animatie voor alle leeftijden, van Tai-Chi lessen, elke week een discofeest, karaoke, elke week live salsa, knutselen en kinderanimatie.
Wat de diensten betreft, biedt de camping u vele verhuurmogelijkheden (fietsen, kluizen, beddengoed…) om uw verblijf nog comfortabeler te maken. Tot slot worden huisdieren geaccepteerd en is er op de hele camping wifi beschikbaar!

(Update Mei 2024)
Provincie: Girona
Regio: Catalonie
Land: SPANJE
Avinguda de Verona Terol

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Catalonie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *