Appartements Nuria – Girona – Campings.com

Appartements Nuria – Girona

Moderne residentie met 22 appartementen (gebouwd in 2014) op 6 verdiepingen (lift) in Santa Margarita. Strand ca. 300 m, supermarkt, restaurants en bars op ca. 150 m afstand. Centrum van Roses op ca. 2 km afstand.
Er is een zwembad (ca. 10 x 4 m, geopend van begin juni tot eind september) en een terras / solarium, evenals een garage / parkeerplaats (1 plaats / flat incl.).
De appartementen zijn modern ingericht en beschikken over airconditioning (koude verwarming, incl.), satelliet-tv, Wi-Fi (tegen betaling), vaatwasser, wasmachine en balkon met tuinmeubilair.

(Update Mei 2024)
Provincie: Girona
Regio: Catalonie
Land: SPANJE

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Catalonie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *