Aparthotel Iris – Barcelona – Campings.com

Aparthotel Iris – Barcelona

Het Aparthotel IRIS ligt aan zee, op minder dan 5 minuten lopen van het strand (ongeveer 100m). Het onlangs gerenoveerde gebouw ligt in een voetgangersstraat in het centrum van Malgrat. Het heeft een lift, een kleine receptie en een restaurant op de begane grond.
De appartementen zijn licht en comfortabel, met airconditioning (warm en koud), satelliet-tv, kluis (tegen betaling), magnetron, Wi-Fi internet en een klein balkon.
Winkels, andere restaurants en bars bevinden zich in de directe omgeving. Er is gratis openbare parkeergelegenheid op een afstand van ongeveer 150 tot 300 meter.

(Update Februari 2024)
Provincie: Barcelona
Regio: Catalonie
Land: SPANJE

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Catalonie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie