Apartamentos Lloret Sun – Girona – Campings.com

Apartamentos Lloret Sun – Girona

Apartamentos Lloret Sun ligt op slechts 200 meter van het strand in een centrale wijk van Lloret de Mar. Het resort is populair en biedt een breed scala aan entertainment.
Elke lichte, moderne flat en studio heeft een balkon en een televisie. Ze hebben allemaal een kitchenette met een kookplaat, een magnetron en een koelkast. Alle appartementen en studio’s hebben airconditioning en verwarming. Er is priveparkeergelegenheid in de buurt, die bij aankomst tegen betaling kan worden gereserveerd.
In de omgeving van Apartments Lloret Sun zijn volop winkels, bars en restaurants te vinden. Het busstation en het centrum van Lloret de Mar liggen op slechts 100 meter afstand.

(Update Mei 2024)
Provincie: Girona
Regio: Catalonie
Land: SPANJE

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Catalonie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *