Apartamentos Ibersol Spa Aqquaria – Tarragona – Campings.com

Apartamentos Ibersol Spa Aqquaria – Tarragona

De Ibersol Spa Aqquaria is gelegen in Salou in de wijk Plaza de Europa, op slechts 5 minuten lopen van Port Aventura en het strand. Het verwelkomt u in een unieke, rustige en aangename omgeving. Er zijn 2 buitenzwembaden, gescheiden door een waterval. Een wellness-ruimte met spa, sauna, jacuzzi en Turks bad is ook beschikbaar.
Tijdens uw verblijf biedt de Ibersol Spa Aqquaria een animatieprogramma waar u in uw eigen tempo kunt trainen. Maak gebruik van de verschillende vrijetijds- en sportfaciliteiten die tot uw beschikking staan, waaronder een schommel en een fitnessruimte. Er zijn ook ideeen voor bezoeken en wandelingen om de natuur en cultuur van Salou te ontdekken. Voor de liefhebbers van watersport is er een strand.
Wat de diensten betreft, heeft de Ibersol Spa Aqquaria alles wat u nodig heeft om uw vakantie aangenamer te maken. Kom naar het restaurant om te genieten van de gastronomie van de hoofdstad van de Costa Dorada. U kunt ook gebruikmaken van het wifi-netwerk om uw

(Update Februari 2024)
Provincie: Tarragona
Regio: Catalonie
Land: SPANJE

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Catalonie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie