Kampaoh Lago de Arcos – Cadiz – Campings.com

Kampaoh Lago de Arcos – Cadiz

Kampaoh Lago de Arcos ligt in de provincie Cadiz, in Andalusie. Het panoramische uitzicht op het meer is indrukwekkend. Bovendien kun je er watersporten beoefenen zoals vissen, kanoen en zwemmen. De camping heeft ook een zwembad en een speeltuin.
De Kampaoh tenten wachten op je voor een rustig verblijf midden in de natuur. Ze zijn comfortabel en goed uitgerust en zullen je verrassen met hun moderniteit. Heb je ooit onder de sterren willen slapen, maar met het comfort van een hotel? Dan zijn de Kampaoh tenten echt iets voor jou!
Het hele gezin kan genieten van een heerlijke maaltijd in het campingrestaurant. Er is ook een bar en een supermarkt op het terrein voor uw boodschappen.

(Update Februari 2024)
Provincie: Cadiz
Regio: Andalusie
Land: SPANJE
Av. del Santiscal, s/n, 11630 Arcos de la Frontera, Cadiz, Espagne

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Andalusie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie