Kampaoh La Bolera – Granada – Campings.com

Kampaoh La Bolera – Granada

Kampaoh La Bolera ligt in het natuurpark Cazorla, Segura en las Villas, in een uitgestrekt bosgebied op slechts 500 meter van het Bolera-meer. Hier kun je kajakken, peddelen of canyoning langs de Guadalentin rivier. De camping heeft ook een zomerzwembad, een speeltuin en tafeltennistafels.
De Kampaoh tenten op de camping zijn bijzonder comfortabel. Ze zijn allemaal volledig uitgerust. beddengoed, handdoeken, koelkastje, klamboe, enz. Alle comfort van een hotel, maar dan in de buitenlucht.
De camping heeft een bar-restaurant waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Er is ook een kleine supermarkt met basisbenodigdheden.

(Update Februari 2024)
Provincie: Granada
Regio: Andalusie
Land: SPANJE
Carretera De La Bolera, Km 7, 23485 Pozo Alcon, Jaen, Espagne

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Andalusie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie