Kampaoh Isla Cristina – Huelva – Campings.com

Kampaoh Isla Cristina – Huelva

Kampaoh Isla Cristina ligt in Andalusie in de provincie Huelva. De tenten staan op een camping aan zee. Op het strand is een waterpark, een kitesurfschool en diverse restaurants.
De camping heeft een eigen zwembad en sportfaciliteiten, waaronder een prachtig bos met een hangende avonturenzone. Er is ook een multisportterrein, een speeltuin, kajakken en boogschieten. Er wordt een animatieprogramma georganiseerd voor alle leeftijden. Er zijn shows, watersporten, fitness, yoga, dans, feesten, sport en spelletjes.
Je kunt eten in de cafetaria met terras op het terrein. Er is ook een grote supermarkt met een breed scala aan levensmiddelen.

(Update Mei 2024)
Provincie: Huelva
Regio: Andalusie
Land: SPANJE
Carr. Prov. 4117, Isla Cristina-La Antilla Km 1,5, 21410 Isla Cristina, Huelva, Espagne

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Andalusie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *