Kampaoh El Rocio – Huelva – Campings.com

Kampaoh El Rocio – Huelva

Kampaoh El Rocio ligt op een camping met zwembad, op ongeveer 20 minuten van de zee. Er is een speeltuin op het terrein.
De Kampaoh tenten wachten op je voor een rustig verblijf midden in de natuur. Ze zijn comfortabel en goed uitgerust en zullen je verrassen met hun moderniteit. Heb je ooit onder de sterren willen slapen, maar met het comfort van een hotel? Dan zijn de tenten van Kampaoh echt iets voor jou!
De camping ligt aan de poort van Donana, het grootste beschermde natuurgebied van Europa. Het biedt daarom een hoogwaardige natuurlijke omgeving voor een ontspannen vakantie.

(Update Mei 2024)
Provincie: Huelva
Regio: Andalusie
Land: SPANJE
Carretera de El Rocio, km. 25, 21750 El Rocio, Huelva, Espagne

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Andalusie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *