Kampaoh El Puerto de Santa Maria – Cadiz – Campings.com

Kampaoh El Puerto de Santa Maria – Cadiz

Kampaoh El Puerto de Santa Maria ligt op slechts 100 meter van het strand en op 15 minuten lopen van het oude centrum van El uerto de Santa Maria. De camping heeft een mooi zwembad omgeven door grote groene zones, en animatie voor het hele gezin in het hoogseizoen.
De volledig ingerichte Kampaoh tenten staan voor je klaar. Ze zijn luxueus en comfortabel. beddengoed, handdoeken, klamboe, koelkastje… alles is in het werk gesteld om je een fantastisch verblijf te bezorgen.
Je kunt eten in het restaurant La Puntilla, dat visspecialiteiten serveert. Je kunt ook direct boodschappen doen in de supermarkt op de camping.

(Update Februari 2024)
Provincie: Cadiz
Regio: Andalusie
Land: SPANJE
Camping Playa Las Dunas de San Anton Paseo Maritimo Playa de la Puntilla s/n, 11500, Cadiz, Espagne

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Andalusie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie