Kampaoh Donana – Huelva – Campings.com

Kampaoh Donana – Huelva

Kampaoh Donana ligt aan de stranden van Matalascanas en Mazagon, naast het Donana Natuurpark. De camping heeft een zwemparadijs met verschillende zwembaden.
Kampaoh biedt volledig ingerichte luxe tenten. Ze zijn ontworpen om maximaal comfort te bieden. beddengoed, handdoeken, klamboe, kleine koelkast, borden en bestek, enz.
Goed om te weten. de camping biedt een scala aan sportfaciliteiten, evenals een kinderclub en entertainment voor iedereen. Er is ook een buffetrestaurant en een kruidenierscafe-bar.

(Update Mei 2024)
Provincie: Huelva
Regio: Andalusie
Land: SPANJE
Ctra. San Juan del Puerto – Matalascanas, Km 35.5, 21130 Mazagon, Huelva, Espagne

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Andalusie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *