Kampaoh Cazorla – Jaen – Campings.com

Kampaoh Cazorla – Jaen

Kampaoh Cazorla ligt op 1000 meter hoogte midden in de natuur. Een echte verademing waar de temperatuur in de zomer niet hoger wordt dan 33 graden. De koelte wordt in toom gehouden door de oevers van de Guadalquivir rivier. De rivier biedt veel mogelijkheden voor activiteiten op het water. De camping heeft ook een avonturenparcours in bomen en een zwembad.
De Kampaoh tenten op de camping zijn bijzonder comfortabel. Ze zijn allemaal volledig uitgerust. beddengoed, handdoeken, koelkastje, klamboe, enz. Alle comfort van een hotel, maar dan in de open lucht en midden in het bos.
Ter plaatse kun je eten kopen om mee te nemen of eten in het campingrestaurant.

(Update Mei 2024)
Provincie: Jaen
Regio: Andalusie
Land: SPANJE
CTRA. NACIMIENTO GUADALQUIVIR, km2, 23470 Cazorla, Jaen, Espagne

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Andalusie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *