El Chorro Villas – El Chorro – Elizawashere

El Chorro Villas – El Chorro

(Update Mei 2024)
Andalusie – Spanje

Tijdens mijn reis in Andalusie staat het woord ‘ontspannen’ vaak bovenaan mijn lijstje. Dit keer gooi ik het roer drastisch om: ontspannen wordt nu inspannen. Met de nodige adrenaline in mijn lijf heb ik inmiddels ontdekt dat het juist heel goed is om af en toe iets heel anders te doen. Het geeft je nieuwe energie! In de omgeving van El Chorro maak ik in het natuurgebied Desfiladero de los Gaitanes spectaculaire dingen mee. Rafael, voor insiders Rafa, is de eigenaar van El Chorro Villas, dat bestaat uit tien villa’s die liggen op een groot landgoed. Ik heb een prachtige villa en kan hier natuurlijk heerlijk gaan relaxen, maar de omgeving leent zich uitstekend voor diverse outdooractiviteiten. Dat maakt het voor mij zo spannend en uitdagend.
Rafa weet feilloos welke plekjes hij mij moet laten zien. In de paar dagen dat ik hier ben, wordt mijn conditie behoorlijk op de proef gesteld. We rijden paard, maken een quad-tour, mountainbiken en wandelen door de prachtige natuur. Het ene moment word ik verrast door de immens hoge bergen en een paar minuten later valt mijn blik op gigantische rotsformaties. Afwisseling genoeg! El Chorro is ook ‘the place to be’ voor liefhebbers van parapenten en klimmen. Dat parapenten bekijk ik liever vanaf de grond, maar het klimmen laat ik niet aan mij voorbijgaan. Tijdens de heftige en zware tocht naar boven vraag ik me af of er ooit een eind aan de klim komt. Mijn benen beginnen pijn te doen, maar mijn inspanningen worden uiteindelijk beloond.
Twee uur later sta ik moe maar voldaan op de berg te genieten. Van het avontuur zelf en het uitzicht! Ik voel me als herboren, zie deze tocht als een overwinning en kijk Rafa dankbaar aan dat ik dit allemaal mag meemaken hier op vakantie in Andalusie…

Soort accomodatie: Villa
Plaats: El Chorro
Regio: Andalusie
Land: Spanje
Vervoer: Vliegen
afstand tot strand circa 50 kilometer

Aantal sterren: 4 (max 5)

GeneralFacility:kindvriendelijk complex.
accommodatie niet geschikt voor mindervaliden.
wi-fi op de kamer (gratis).
huisdieren toegestaan,Optional:babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar circa 40.
00 ‚¬ per verblijf (op te geven bij reservering.
ter plekke te betalen),Restaurant:eetgelegenheden: à-la-carterestaurant,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar).
kinderstoel.
speeltuin,Regular:eetgelegenheden: à-la-carterestaurant.
wi-fi op de kamer (gratis).
babybedje (beperkt beschikbaar).
kinderstoel.
speeltuin.
buitenzwembad(parasol),Pools:buitenzwembad(parasol)

Comfortabele villa’s.
Geniet van je privezwembad.
Altijd een warm welkom.
Zonnen in je eigen tuin

Afstand tot strand circa 50 kilometer
Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 5 kilometer

Eliza was here: Tot rust komen aan het (privé)zwembad van mijn verblijf, nieuwe ontdekkingen doen in één van de vele verborgen stadjes of me elke dag weer laten verrassen door de lokale keuken. Al mijn vakanties zijn verrassend op hun eigen manier. Om dat te garanderen ga ik graag buiten de gebaande paden; zo ben ik altijd op zoek naar adresjes met een bijzonder verhaal, gastvrije eigenaren en ultiem comfort. Dit altijd op een unieke locatie, weg van de massa. Ik deel mijn bevindingen graag met jou, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van een zorgeloze vakantie. Zo vind je gegarandeerd de vakantie die je niet zocht, maar alles is wat je zoekt.

Bekijk hier alle vakanties van Elizawashere of alle vakanties naar El ChorroAndalusie

Bron: Elizawashere

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *