Best Pueblo Indalo – Almeria – Campings.com

Best Pueblo Indalo – Almeria

Pueblo Indalo is een toeristisch appartementencomplex gelegen in het centrum van het pittoreske stadje Mojacar, op 50 meter van het strand. De appartementen in Arabisch-Andalusische stijl zijn verdeeld langs de straten in blokken van 6 eenheden (3 verdiepingen zonder lift) en rond de “Plaza de Los Naranjos”, waar zich ook de receptie bevindt (24 uur geopend).
In de faciliteiten heeft het etablissement ook 2 zwembaden voor volwassenen en 2 voor kinderen (waarvan een met als thema een piratenschip en waterspelletjes). Grote aangelegde rustplaatsen met hangmatten en parasols. Speeltuin, kiosk bij het zwembad (hoogseizoen). Uitgebreid animatieprogramma voor kinderen en volwassenen, met nachtelijke shows, sportwedstrijden, biljart, miniclub, tafeltennis, enz.
Snack-Bar/Cafetaria; en de 2 buffetrestaurants. “El Patio Andaluz” en “La Lubina”, die een grote verscheidenheid aan nationale en internationale gerechten en showcooking bieden – In het hoogseizoen

(Update Februari 2024)
Provincie: Almeria
Regio: Andalusie
Land: SPANJE

De leukste inspiratie voor campings is te vinden bij Campings.com. Met meer dan 10 miljoen bekeken pagina’s per maand is Campings.com Europese leider op het gebied vakantieaccommodaties. Campings.com heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11.300 vakantieaccommodaties op ruim 3.000 verschillende campings en vakantieparken in Europa. Er zijn vele vakantieaccommodaties, zoals een vakantiepark, een appartement of een camping in Spanje. Bij Campings.com zijn de beste campings te vinden.

Bekijk hier alle vakanties van Campings.com of alle vakanties naar Andalusie

Bron: Campings.com

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie