Vlieg voordelig met Transavia naar Mallorca in Spanje

Vlieg voordelig met Transavia naar Mallorca in Spanje vanaf €24,-

Voor een prachtige kustlijn vlieg je naar Mallorca. De gigantische kliffen, de witte zandstranden en het turquoise water zijn oogverblindend mooi.

Boek je ticket naar Palma de Mallorca, Spanje en pak je koffer met strandspullen maar in. Als je eenmaal op één van stranden ligt, wil je niets liever meer. Voor je ligt de glinsterende Middellandse Zee met in het water hoge indrukwekkende kliffen. Rondom het strand ligt een prachtige groene strook van dennebossen. Logisch dat luxe jachten hier maar al te graag hun anker uitgooien.

Vlieg naar het lieflijke Palma de Mallorca
De stranden zijn het hoogtepunt in Mallorca, maar niet het enige wat dit eiland tot een heerlijke vakantiebestemming maakt. Door haar ligging aan het water zijn zeevruchten favoriet, wijngaarden liggen zelden langer dan uur rijden en dan is er natuurlijk nog haar hoofdstad: Palma de Mallorca. De stad is het bruisende middelpunt van het eiland. Paleizen, kloosters en kathedralen staan tussen de kleine huisjes in de romantische straatjes.

Ga er ook uitgebreid shoppen, want er zijn veel trendy winkels. Kortom: een stedentrip Mallorca is een aanrader. Weet jij al wanneer je naar Palma de Mallorca vliegt?
In Mallorca is er geen tijdsverschil met Nederland.
In Spanje betaal je met de Euro (EUR).
De vlucht naar Mallorca duurt ongeveer 2.5 uur. Soms is je heen- of terugvlucht korter vanwege de gunstige windrichting.

Bron: Transavia

Bekijk hier alle vliegtickets van en naar Spanje

Deel dit bericht:

Plaats een reactie