Vlieg met Transavia naar Tenerife – Spanje

Vlieg met Transavia naar Tenerife – Spanje, vanaf € 39,-

Met het tropische getsjirlp van de beroemde kanaries op de achtergrond geniet je op Tenerife van een werkelijk unieke vakantie!

Tenerife heeft een enorme (mooie) kustlijn van maar liefst 350 km waar je heerlijk van je welverdiende vakantie kunt genieten. Maar er is zoveel meer dan dat! Het grootste Canarische Eiland staat twee keer op de Werelderfgoedlijst, heeft een Nationaal Park met daarin een beroemde vulkaan: het hoogste punt van Spanje.

Wandelschoenen ingepakt? Mooi, want er zijn weinig plekken waar je zo’n indrukwekkend maandlandschap vindt! Liever een luiervakantie? Geen probleem! Deze ‘pico del teide’ is nagenoeg overal op Tenerife zichtbaar. Lees meer over de bezienswaardigheden van Tenerife.

Wanneer vlieg jij naar Tenerife?
Het is het hele jaar door genieten op Tenerife! In de wintermaanden ligt de temperatuur rond de 20 graden, terwijl het er zomers met zo’n 25 graden heerlijk vertoeven is. Met wie je naar Tenerife vliegt, maakt eigenlijk helemaal niets uit.

Het eiland heeft stranden, pretparken, een schitterende natuur, afgelegen baaien, levendige stranden en een hoofdstad met tal van winkels. Wanneer boek jij je vliegtickets naar Tenerife?

In Tenerife is het één uur vroeger dan in Nederland.
In Spanje betaal je met de Euro (EUR).
De vlucht naar Tenerife duurt ongeveer 4 uur en 45 minuten over. Soms is je heen- of terugvlucht korter vanwege de gunstige windrichting.

Bron: Transavia

Bekijk hier alle vliegtickets van en naar Spanje

Deel dit bericht:

Plaats een reactie