Casa Myjoli – Vinaros (castellon) – Spanje Overige

Casa Myjoli – Vinaros (castellon) – Spanje Overige

(Update Juni 2023)

Deze bungalow in VinarA²s heeft 2 slaapkamers. Het is ideaal voor strandliefhebbers, want het kleine kiezelstrand is aan de overkant van de weg. De woning heeft een mooie tuin met volop privacy. Ook voor gezinnen met een kleintje een ideale keus.

VinarA²s is een heerlijk plaatsje op zo’n 4,5 km van de grens met Catalonie. Het is een sfeervol centrum met monumentale pleinen, gezellige straatjes vol winkels, een bedrijvige vissershaven en een prachtige kerk, de “Senora de la Asuncion”. Maar de grote trekpleister is natuurlijk het goed onderhouden, lange zandstrand “El Forti”, geflankeerd door een brede boulevard met hoge palmen.

Het geheel gelijkvloerse huis staat in een rustige wijk en heeft een keurig verzorgd interieur. Het overdekte terras is een heerlijke plek voor een aperitief. Genoeg schaduw gehad? Dan kun je op het dakterras met zeezicht of op het ommuurde achterterras praktisch onbespied zonnen. WiFi is gratis te gebruiken.

Casa Myjoli – Vinaros (castellon):
Plaats: Vinaros (castellon)
Regio: Spanje Overige
Land: Spanje
Zwembad: Nee
Binnenzwembad: Nee
Prive Zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Maximaal aantal personen: 4
Beoordeling: 3 sterren (max. 5)

Chalet.nu biedt meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen. U vindt er onder andere huizen in geheel Spanje. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie. U kunt dus altijd wel een mooie vakantie woning vinden in Spanje, bij Chalet.nu

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu of de mogelijkheden in Vinaros (castellon), Spanje Overige

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie