Hotel AzuLine Bergantin – San Jose – Ibiza- Spanje – dejongintra

Hotel AzuLine Bergantin – San Jose – Ibiza

Hotel Azuline Bergantin is een prettig modern hotel voor een fijne vakantie voor het gehele gezin. Het hotel draagt veel zorg voor de indeling van de verschillende zones zodat iedereen een leuke vakantie heeft. Zo zijn er 2 zwembad, waarvan 1 speciaal voor kinderen, met een leuk piratenschip met peuterglijbaantjes. Daarnaast is er een zwembad alleen voor volwassenen, waar u lekker tot rust kunt komen.
Er is een enthousiast animatieteam wat leuke activiteiten organiseert en kinderen tot 12 jaar vermaken zich opperbest in de miniclub en tijdens de minidisco met mascotte Ollie. De oudere kinderen zullen zich lekker uit kunnen leven in de spelletjesruimte.
De hotelkamers zijn fris en modern ingericht en het hotel biedt zowel kamers voor 2 personen als voor 4 personen.
De bar en het restaurant serveren smakelijke maaltijden en verfrissende drankjes.

(Update Oktober 2023)
Plaats: San Jose
Regio: Ibiza – Ibiza
Land: Spanje

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie naar Spanje!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar San JoseIbiza

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie