8 daagse vliegvakantie naar Sol Costa Daurada in salou, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Sol Costa Daurada in salou, spanje – Costa Dorada

(Update Juli 2022)

Gelegen in de badplaats Salou, de hoofdstad van de Costa Daurada, en dicht bij mooie stranden en het avonturenpark Port Aventura, bevindt zich het 4-sterrenhotel Sol Costa Daurada. Dit prettige hotel is ideaal voor een leuke zonvakantie met de hele familie. Je bent namelijk voorzien van alle gemakken en de kinderen zullen zich niet snel vervelen. En de volwassenen ook niet. Zodra de kleintjes plezier hebben in de kidsclub kan jij even luieren op een ligbedje, een paar baantjes trekken in het zwembad of even wegdromen in de Finse sauna. Met meerdere plekken om te eten in het hotel, comfortabele kamers en zelfs animatie in de avond wordt het vast een onvergetelijke vakantie. Dus bekijk alvast de prijzen van hotel Sol Costa Daurada en wie weet ben jij samen met je gezin binnenkort aan het genieten van het warme weer in Spanje!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Salou
Regio: Costa Dorada
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Sol Costa Daurada
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar SalouCosta DoradaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie