8 daagse vliegvakantie naar Las Vegas in salou, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Las Vegas in salou, spanje – Costa Dorada

(Update Juli 2022)

Heb je altijd al eens op vakantie willen gaan naar het bruisende Salou? Boek dan je verblijf in het 4-sterrenhotel Las Vegas en geniet van een leuke tijd onder de Spaanse zon. Kom je met je partner? Dan kan je samen genieten in het gedeelte dat alleen voor volwassenen is. Vooral het fijne zwembad boven op het dakterras is de place to be. Gaan de kinderen mee op vakantie? Die kunnen zich dan vermaken bij de zwembaden waar jong en oud een verkoelende plons kunnen maken. Als je zin hebt kun je zo af en toe een pauze neem van het luieren op een ligbedje en verder ontspannen op het strand dat bijna voor de deur ligt. Ook het levendige centrum bevindt zich op loopafstand. Vamos vamos!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Salou
Regio: Costa Dorada
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Las Vegas
Soort: Hotel
Soort: Halfpension
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar SalouCosta DoradaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie