8 daagse vliegvakantie naar H10 Salou Princess in salou, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar H10 Salou Princess in salou, spanje – Costa Dorada

(Update Mei 2024)

Gelegen in het levendige Salou, naast Plaza Europa, op loopafstand van het strand en in de buurt van het themapark Port Aventura vind je het 4-sterrenhotel H10 Salou Princess is. Dit prettige hotel is voorzien van alle benodigdheden voor een fantastische vakantie met het hele gezin aan de Costa Dorada. Zo kan je de ochtenden beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet om vervolgens de kinderen af te zetten bij de kidsclub. Terwijl de kids zich vermaken samen met het animatieteam kan jij even luieren op een ligbedje, actief aan de slag in de fitness of een paar baantjes trekken in het zwembad. Nadat iedereen lekker heeft geluncht is het tijd voor een wandelingetje naar het strand, shoppen in het centrum of meedoen aan het animatieprogramma. Na een gezellige dag sluit je de avond met een spetterende show. Voor een onvergetelijke vakantie verblijf je in H10 Salou Princess en ontdek je dit prachtige plekje van Spanje!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Salou
Regio: Costa Dorada
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
H10 Salou Princess
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar SalouCosta DoradaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *