8 daagse vliegvakantie naar H10 Salauris Palace in salou, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar H10 Salauris Palace in salou, spanje – Costa Dorada

(Update Oktober 2023)

Het 4-sterrenhotel H10 Salauris Palace is een schitterend luxe hotelcomplex en is absoluut een van onze toppers in het levendige Salou! Het hotel staat bekend om haar fijne kamers, goede prijs-kwaliteitverhouding en kindvriendelijkheid. Zowel het strand als het centrum bevinden zich op loopafstand, waardoor je altijd wat te doen hebt. Voor gezinnen is een dagje uit naar PortAventura een aanrader. Maar je kan natuurlijk ook veel plezier beleven aan het grote zwembad van het hotel zelf. Voor jong en oud worden er leuke activiteiten georganiseerd en is er genoeg te beleven.

Maximaal aantal personen:
Plaats: Salou
Regio: Costa Dorada
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
H10 Salauris Palace
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar SalouCosta DoradaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie