8 daagse vliegvakantie naar California in salou, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar California in salou, spanje – Costa Dorada

(Update Juli 2022)

Voor iedereen die op zoek is naar een persoonlijke benadering en gemoedelijke sfeer is het appartementencomplex California ideaal. Dit comfortabele complex heeft 2 sterren en is van alle gemakken voorzien. Het complex ligt op slechts 300 meter wandelen van het zandstrand en midden in het toeristische centrum van Salou. Ideaal toch? Het aparthotel beschikt over een buffetrestaurant, een bar en meerdere zwembaden. Kom na een dag in de Spaanse zon heerlijk tot rust in een van de 150 appartementen van California en geniet van een onbezorgde vakantie in Spanje. Let's go!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Salou
Regio: Costa Dorada
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
California
Soort: Appartment
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 2

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar SalouCosta DoradaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie