8 daagse autovakantie naar Med Playa Piramide Salou in salou, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Med Playa Piramide Salou in salou, spanje – Costa Dorada

(Update Oktober 2022)

In het bruisende Salou kan je fantastisch vakantie vieren! Avondjes stappen, lekker borrelen en uitgebreid dineren. Na al die gezelligheid kan je eventjes tot rust komen in het 4-sterrenhotel Med Playa Piramide Salou, dat op loopafstand van het strand ligt. Wat dacht je van relaxen op een ligbedje, een verfrissende plons in het zwembad nemen en genieten van het heerlijke buffet in het restaurant. Daarnaast kan jong en oud meedoen aan leuke activiteiten en overnacht je in een royale kamer met je eigen balkon. Enthousiast geworden? Boek dan meteen die vakantie naar Med Playa Piramide Salou en ontdek het mooie Costa Dorada.

Maximaal aantal personen:
Plaats: Salou
Regio: Costa Dorada
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Med Playa Piramide Salou
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar SalouCosta DoradaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie