8 daagse vliegvakantie naar TRYP by Wyndham Guadalmar in malaga, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar TRYP by Wyndham Guadalmar in malaga, spanje – Costa del Sol

(Update Juli 2022)

Dit mooie Tryp Guadalmar hotel heeft maar liefst 4 sterren en is direct aan het strand gelegen in Malaga. Daarbij bevind je je tijdens het verblijf in dit hotel vlakbij het toeristische centrum van de stad. Het hotel beschikt over een overdekt zwembad en nog een groot zwembad. Ook kun je gebruik maken van de fitness of heerlijk ontspannen in de sauna of het bubbelbad. Geniet ter afsluiting van de dag van een hapje of drankje in het restaurant of bij de poolbar. Tryp Guadalmar staar garant voor een heerlijke vakantie!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Malaga
Regio: Costa del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
TRYP by Wyndham Guadalmar
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar MalagaCosta del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie