8 daagse vliegvakantie naar Toboso apar-turis in nerja, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Toboso apar-turis in nerja, spanje – Costa Del Sol

(Update Februari 2023)

Een vakantie naar het prachtige 3-sterren appartementencomplex Toboso apar-turis in Nerja zorgt voor plezier en ontspanning. Zo kun je heerlijk relaxen aan het zwembad onder het Spaanse zonnetje, genieten van een lekker drankje in de Ierse bar of nieuwe gerechten ontdekken in het restaurant. Mocht al dat wandelen in de omgeving nog niet genoeg zijn, dan ga je toch gewoon een uurtje fitnessen in de fitnessruimte. Naast een buitenzwembad is er ook een fijn verwarmd binnenzwembad in de sparuimte aanwezig. Pak je koffer al maar vast in!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Nerja
Regio: Costa Del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Toboso apar-turis
Soort: Aparthotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar NerjaCosta Del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie