8 daagse vliegvakantie naar THB San Fermin in benalmadena, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar THB San Fermin in benalmadena, spanje – Costa Del Sol

(Update Februari 2023)

Het 3 sterrenhotel THB San Fermin ligt in het mooie Benalmadena, in het zuiden van Spanje. Het hotel heeft een groot buitenzwembad en ligt niet ver van het strand. Ideaal! In het restaurant en de bar kun je terecht voor wat lekkers te eten en te drinken. Tip: ga voor de lokale Albóndigas en salsa de Almendras (gehaktballetjes in amandelsaus). Boek nu jouw volgende vakantie naar de Spaanse zon bij Prijsvrij vakanties.

Maximaal aantal personen:
Plaats: Benalmadena
Regio: Costa Del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
THB San Fermin
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BenalmadenaCosta Del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie