8 daagse vliegvakantie naar Sol House Costa del Sol Aloha in torremolinos, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Sol House Costa del Sol Aloha in torremolinos, spanje – Costa Del Sol

(Update Februari 2023)

Sol House Costa del Sol Aloha is een luxe 4-sterren hotel in Torremolinos. Het hotel is direct aan het strand gelegen en wordt omgeven door talloze winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Geniet van de Spaanse zon in een van de 5 prachtige zwembaden en maak kennis met de brede culinaire variatie die het hotel biedt. Sol House beschikt namelijk over verschillende restaurants en bars. Trek je na een heerlijk ontspannen dag terug in een van de fijne suites. De kamers van dit hotel zijn van alle gemakken voorzien. Sol House Costa del Sol beschikt over alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie in Torremolinos!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Torremolinos
Regio: Costa Del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Sol House Costa del Sol Aloha
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar TorremolinosCosta Del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie