8 daagse vliegvakantie naar Salles Malaga Centro in malaga, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Salles Malaga Centro in malaga, spanje – Costa del Sol

(Update Februari 2023)

Salles Malaga Centro is een 4-sterrenhotel in het het centrum van Malaga in Spanje. Ga lekker luieren op het prachtige dakterras met zwembad vanwaar je een prachtig uitzicht over de stad hebt. Mocht je geen zin hebben om tijdens een warme dag naar het strand te lopen, dan is het zwembad de place to be. Begin je dag met een stevig ontbijt in het restaurant om vervolgens een de omgeving te ontdekken. Na terugkomst geniet je van een lekker drankje in de bar of ga je een uurtje actief zijn in de fitnessruimte. In de nabije omgeving vind je diverse restaurantjes waar je heerlijk kunt dineren. Kortom, de Salles Malaga Centro is de ideale plek voor een ontspannen vakantie in Malaga!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Malaga
Regio: Costa del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Salles Malaga Centro
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar MalagaCosta del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie