8 daagse vliegvakantie naar Parasol Garden in torremolinos, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Parasol Garden in torremolinos, spanje – Costa Del Sol

(Update Februari 2023)

Parasol Garden is een gezellig 3-sterren hotel in het altijd gezellige Torremolinos. Vanuit dit zeer centraal gelegen hotel zijn de winkels, restaurantjes, bars, en pubs makkelijk te bereiken. Neem een verkoelende duik in het zwembad of ga lekker zonnen in de heerlijke tuin. Zin om te dansen? Dat kan in de discotheek! Ontdek dit mooie hotel tijdens je volgende vakantie, en geniet van de gemakken van All Inclusive !

Maximaal aantal personen:
Plaats: Torremolinos
Regio: Costa Del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Parasol Garden
Soort: Hotel
Soort: All inclusive
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar TorremolinosCosta Del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie