8 daagse vliegvakantie naar Marconfort Griego in torremolinos, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Marconfort Griego in torremolinos, spanje – Costa Del Sol

(Update Juli 2022)

Marconfort Griego is een luxe 4-sterren hotel in het gezellige Torremolinos. Dit hotel biedt faciliteiten voor zowel jong als oud. Neem een duik in het zwembad of ga lekker relaxen in één van de lounges. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of in de zomer meedoen met de animatie die wordt verzorgd. Vanuit het hotel loop je zo het centrum van Torremolinos in, waar je kan genieten van een drankje in een van de leuke cafés. Een onvergetelijke vakantie beleef je in het 4-sterren Marconfort Griego.

Maximaal aantal personen:
Plaats: Torremolinos
Regio: Costa Del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Marconfort Griego
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar TorremolinosCosta Del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie