8 daagse vliegvakantie naar El Capistrano Village in nerja, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar El Capistrano Village in nerja, spanje – Costa Del Sol

(Update Juli 2022)

El Capistrano Village is een mooi 3-sterren vakantiepark met typische Andalusische huizen en diverse buitenzwembaden. Zeker een aanrader voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in Nerja. Het buitengedeelte is voorzien van een prachtige, ruime tuin waar je goed tot rust kunt komen en genieten van het zonnetje. Mocht het even te warm worden, maak dan een verfrissende duik in het zwembad. Na een lange dag te hebben gewandeld in de omgeving kun je jezelf terugtrekken in je eenvoudige maar comfortabele appartement. Klaar voor een relaxte vakantie in Nerja?

Maximaal aantal personen:
Plaats: Nerja
Regio: Costa Del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
El Capistrano Village
Soort: Bungalow
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar NerjaCosta Del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie