8 daagse autovakantie naar Stella Maris in fuengirola, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Stella Maris in fuengirola, spanje – Costa Del Sol

(Update Oktober 2022)

Het gezellige 3-sterren appartementen Stella Maris in Fuengirola is perfect voor strandliefhebbers en rustzoekers. Het enig wat het hotel en het strand van de Costa del Sol van elkaar scheidt is de kustweg waardoor je binnen enkele stappen de zee in kunt springen. In het complex kan je ook heel goed tot rust komen, vooral op je ligbedje rondom het zwembad. En de comfortabele appartementen zijn voorzien van alle gemakken zodat je elke dag weer prima kunt koken, slapen en ontspannen op je eigen balkon of terras. Als dat niet ideaal klinkt, weten wij het ook niet meer! Dus regel alvast je vakantie naar Stella Maris en beleef een heerlijke tijd onder de Spaanse zon.

Maximaal aantal personen:
Plaats: Fuengirola
Regio: Costa Del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Stella Maris
Soort: Appartment
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar FuengirolaCosta Del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie