8 daagse autovakantie naar Soho Boutique Las Vegas in malaga, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Soho Boutique Las Vegas in malaga, spanje – Costa del Sol

(Update Oktober 2022)

Het in Malaga gelegen 3 sterrenhotel Soho Boutique Las Vegas is een ideale keuze voor een geweldig vakantie in Spanje. Op loopafstand van het hotel is het strand te vinden en na 20 minuten lopen sta je in het gezellige centrum waar je veel lekkere restaurantjes en bars vindt. In de groene tuin kan je heerlijk ontspannen bij het zwembad of geniet op het zonneterras van de Spaanse zon. Soho Boutique Las Vegas beschikt over ruime kamers en vriendelijke medewerkers. Boek nu jouw volgende vakantie naar de Spaanse zon bij Prijsvrij vakanties.

Maximaal aantal personen:
Plaats: Malaga
Regio: Costa del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Soho Boutique Las Vegas
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar MalagaCosta del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie