8 daagse autovakantie naar Pyr Fuengirola in fuengirola, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Pyr Fuengirola in fuengirola, spanje – Costa Del Sol

(Update Oktober 2022)

In het mooie Fuengirola vind je het 3-sterren appartementencomplex Pyr Fuengirola. Het hotel ligt dichtbij het strand en het centrum is gelegen op slechts zeer korte loopafstand. De mooie haven met een gezellige boulevard ligt tegenover het hotel. Aparthotel Pyr Fuengirlola beschikt over een heerlijk zwembad en je kunt gratis gebruik maken van de WiFi. Begin je dag met een lekker ontbijt in het restaurant en geniet van een verfrissend drankje in de bar. Terwijl de kinderen plezier hebben in het zwembad kun jij ontspannen onder de warme zon op het zonneterras. De toplocatie, uitstekende faciliteiten en fijne appartementen zorgen voor een heerlijke vakantie aan de Costa del Sol!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Fuengirola
Regio: Costa Del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Pyr Fuengirola
Soort: Aparthotel
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar FuengirolaCosta Del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie