8 daagse autovakantie naar Ilunion Malaga in malaga, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Ilunion Malaga in malaga, spanje – Costa del Sol

(Update Oktober 2022)

Hotel Ilunion Malaga is een 4-sterren hotel ideaal voor een ontspannen vakantie, gevestigd in een modern ecologisch verantwoord gebouw. Het hotel ligt op loopafstand van het strand en het historische centrum van Málaga. Het moderne hotel beschikt over een à-la-carterestaurant waar je heerlijk kan lunchen en dineren. Ook wordt je elke ochtend wakker met een divers ontbijt bomvol gezonde opties. Daarnaast heeft het hotel een uitgebreid wellnesscenter met een overdekt zwembad dat in de zomermaanden wordt getransformeerd in een buitenzwembad. Je kan genieten van de Spaanse zonnestralen op het dakterras van het hotel.

Maximaal aantal personen:
Plaats: Malaga
Regio: Costa del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Ilunion Malaga
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar MalagaCosta del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie