8 daagse autovakantie naar Gran Guadalpin Banus in marbella, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Gran Guadalpin Banus in marbella, spanje – Costa Del Sol

(Update Oktober 2022)

Voor een ontspannen vakantie aan zee in Marbella verblijf je in het 5-sterren Gran Guadalpin Banus. Dit luxe hotel beschikt over een heerlijk zwembad met een zonneterras. Strijk hier neer op je ligbedje met een verfrissend drankje en geniet de rest van de dag van de warme zonnestralen. Dankzij meerdere restaurants kun je elke weer iets anders eten, bieden de comfortabele kamers een fijn privéplekje en kan je voor wat extra ontspanning terecht in de sauna. Er is ook gedacht aan de sportliefhebbers met een fitnessruimte. Graag een dagje ertussen uit? Wandel dan richting het centrum. Genieten! Heb jij je koffer al ingepakt?

Maximaal aantal personen:
Plaats: Marbella
Regio: Costa Del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Gran Guadalpin Banus
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 5

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar MarbellaCosta Del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie