8 daagse autovakantie naar Eurostars Malaga in malaga, spanje – Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Eurostars Malaga in malaga, spanje – Costa del Sol

(Update Oktober 2022)

Ben jij op zoek naar een mooi hotel voor jouw stedentrip in Malaga? Dan is het 4-sterrenhotel Eurostars Malaga een goede keuze. Alleen al het exterieur van het hotel is erg bijzonder. De gevel van het gebouw is namelijk ontworpen door de Spaande designer Javier Mariscal. Maar ook de rest van het hotel is stijlvol ingericht. Met mooi weer kun je de dag starten met een heerlijk ontbijt op het terras. Maak vervolgens een wandeling van ca. 20 minuten naar de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Eindig vervolgens aan het strand, op slechts 10 minuten lopen van het hotel. Tegenover het hotel bevindt zich overigens ook een treinstation. Vanaf hier kun je reizen naar de bekende plaatsen Torremolinos, Nerja, Sevilla en Cordoba! Genoeg te doen dus tijdens jouw verblijf in Malaga!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Malaga
Regio: Costa del Sol
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Eurostars Malaga
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar MalagaCosta del SolAndalusië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie