Grote Lidl Supermarkt in Lloret de Mar

Lidl Supermarkt

(Update Februari 2023)

Er zijn heel veel verschillende supermarkten in Spanje. Heel veel kleinere winkeltje, waar ze van alles en nog wat verkopen, maar er zijn natuurlijk ook grotere supermarkten, waar je alles kunt kopen wat je nodig hebt voor het dagelijkse leven en voor je vakantie dagen.

Bij “andere” supermarkten dan je in Nederland gewent bent, loop je wellicht te zoeken naar spullen. Dit komt natuurlijk omdat je niet weet hoe de winkel ingericht en ingedeeld is, maar ook omdat er andere producten zijn en andere logo’s en afbeeldingen.


verse vis bij Lidl Supermarkt

Wat wel heel mooi en gemakkelijk is, is dat er ook gewoon een SPAR en een hele grote mooie nieuwe LIDL te vinden is in Lorret de Mar. Vlakbij de begraafplaats in Lloret is de Lidl supermarkt te vinden.


Lidl Supermarkt

Natuurlijk een hoop herkenbare artikelen bij de Lidl Supermarkt, die we ook in Nederland hebben, maar ook heel veel spullen die in de Nederlandse winkels niet te vinden zijn, en in Spanje wel gewoon in grote hoeveelheden te verkrijgen. Ik zou zelfs zeggen, dat het aanbod in Spanje beter is dan in Nederland.Zo kun je in Spanje bijvoorbeeld verse vis “scheppen”. Dat zie ik je in de gemiddelde Lidl in Nederland niet doen.


Lidl Supermarkt in Lloret de Mar

Voor de Nederlandse kaas eters, goed nieuws. Ze hebben bij de Lidl ook gewoon lekkere Nederlandse kaas. Dus niet van die gekleurde plakken of juist de plakken kaas, waar geen enkele smaak aan zit, nee ik bedoel dan echte Nederlandse kaas:


Lidl Supermarkt

Bekijk hier alle vakantie mogelijkheden in deze leuke plaats:
Hotels in Lloret de MarAppartementen in Lloret de MarCampings in Lloret de Mar

Enkele bekende plaatsen en gebieden in de buurt:
Lloret de MarBlanesBarcelonaTossa de MarCosta BravaCatalonië

Bekijk hier de exacte locatie van de Lidl Supermarkt in Lloret de Mar


Avinguda de les Alegries, s/n, 17310 Lloret de Mar, Girona, Spanje

Bron: OpVakantieNaarSpanje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie