8 daagse vliegvakantie naar Santa Susanna Resort in santa susanna, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Santa Susanna Resort in santa susanna, spanje – Costa Brava

(Update Juli 2022)

Gelegen in Santa Susanna vind je het leuke 3-sterren strandhotel Santa Susanna Resort. Dit is een gezellige badplaats aan de Spaanse Costa Brava. De accommodatie is midden in het centrum gelegen en dichtbij de supermarkt, winkeltjes en restaurantjes. Ook het strand is te voet bereikbaar. Terwijl de kinderen zich prima vermaken met het animatieteam of in het zwembad, kun jij genieten van het zonnetje op het zonneterras. Ga gezellig een potje biljarten of sla een balletje op de tennisbaan. Geniet van de vele faciliteiten die Santa Susanna Resort je biedt en beleef een heerlijke vakantie in Santa Susanna!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Santa Susanna
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Santa Susanna Resort
Soort: Hotel
Soort: All inclusive
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar Santa SusannaCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie