8 daagse vliegvakantie naar Rosa Nautica in malgrat de mar, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Rosa Nautica in malgrat de mar, spanje – Costa Brava

(Update Juli 2022)

Het 3-sterrenhotel Rosa Nautica bevindt zich in het mooie Malgrat de Mar en heeft een ideale locatie nabij het strand. Dit stijlvolle hotel zorgt ervoor dat je je hele vakantie voorzien bent van alle gemakken. Zo kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad en urenlang chillen op een ligbedje. Geniet van de Spaanse keuken in het restaurant en ga langs bij de bar voor lekkere drankjes en snacks. Wil je een dagje ertussenuit? Ga dan bijvoorbeeld naar Barcelona dat op een uurtje rijden ligt. Na een leuke dag en een uitgebreid diner in het hotel of in het centrum trek je jezelf terug naar je comfortabele kamer. Meer heb je toch niet nodig! Wanneer vertrek jij naar dit hotel aan de Costa Brava?

Maximaal aantal personen:
Plaats: Malgrat De Mar
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Rosa Nautica
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar Malgrat De MarCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie