8 daagse vliegvakantie naar Rec Barcelona in barcelona, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Rec Barcelona in barcelona, spanje – Costa Brava

(Update Februari 2023)

Het perfecte hotel om Barcelona te ontdekken. Het adults-only hotel heeft alle faciliteiten waarmee jij na een dag cultuur snuiven weer helemaal tot ontspanning komt. In de lounge, aan het zwembad of op het dakterras met prachtig panorama uitzicht. Sluit je dag af met een lekkere cocktail en je kan de volgende dag weer voldoende avontuur beleven. Beleef jouw perfecte vakantie in het 3-sterren Rec Barcelona hotel!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Barcelona
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Rec Barcelona
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BarcelonaCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie