8 daagse vliegvakantie naar Petit Palau in blanes, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Petit Palau in blanes, spanje – Costa Brava

(Update Februari 2023)

Het luxe 4-sterren hotel Petit Palau, gelegen in Blanes is alleen voor volwassenen en biedt verschillende faciliteiten voor een ontspannen vakantie. Geniet de hele dag aan het fijne zwembad onder het Spaanse zonnetje, drink een verfrissende cocktail in de bar en eet heerlijke lokale en internationale gerechten in het restaurant. Voor extra ontspanning is er een heerlijke sauna en bubbelbad aanwezig. Ben jij klaar voor een vakantie in dit Adults-Only hotel aan de Costa Brava?!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Blanes
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Petit Palau
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BlanesCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie