8 daagse vliegvakantie naar Onix Liceo in barcelona, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Onix Liceo in barcelona, spanje – Costa Brava

(Update Februari 2023)

Het 4-sterren Onix Liceo ligt in het hart van El Raval, een leuke wijk van Barcelona. Het is een ideale uitvalsbasis voor je volgende stedentrip! Overdag ben je gezellig op pad, zoals urenlang wandelen door de mooie straatjes van deze bruisende stad en uitgebreid eten en borrelen in het centrum. Als je even een pauze wilt nemen dan kan je prima ontspannen aan het kleine zwembad van het hotel en in je comfortabele kamer. Dit moderne hotel ligt ook nog eens in de buurt van de Ramblas en het strand. Kortom, er is veel te beleven hier in Spanje. Wanneer vertrek jij?

Maximaal aantal personen:
Plaats: Barcelona
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Onix Liceo
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BarcelonaCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie