8 daagse vliegvakantie naar Neptuno in calella, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Neptuno in calella, spanje – Costa Brava

(Update Februari 2023)

Hotel Neptuno is een mooi 3-sterren aparthotel dat dichtbij het centrum van Calella én het strand ligt. Begin de dag met een lekker ontbijtje in het restaurant, ga daarna de stad verkennen en neem ten slotte een verfrissende duik in het zwembad. Voor het verkennen van Calella is het mogelijk om een fiets te huren. Het hotel beschikt hiernaast ook over onder andere nog een ander zwembad en een restaurant, bar en terras. De kinderen zullen zich prima vermaken in de speeltuin en dankzij de animatie in de zomer. Als dat perfect klinkt in jouw oren boek dan een fijne vakantie naar het Neptuno hotel!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Calella
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Neptuno
Soort: Aparthotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 3

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar CalellaCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie