8 daagse vliegvakantie naar Midmost Barcelona in barcelona, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Midmost Barcelona in barcelona, spanje – Costa Brava

(Update Februari 2023)

Hotel Midmost Barcelona is een 4-sterren boetiekhotel gelegen in het prachtige en bruisende Barcelona. Het hotel beschikt over een heerlijk zwembad met zonneterras op het dak, een leuke bar voor een cocktail of twee en een lounge bibliotheek. Start je dag met een lekker ontbijtje in het restaurant en loop daarna richting de Ramblas met talloze winkels, restaurants en bars. Het prachtig aangelegde strand doet wonderen tijdens een warme dag en vergeet niet een paar foto's te maken van de beroemde La Sagrada Familia en ontdek Park Guell met een prachtig uitzicht over de stad. De perfecte plek voor een strand en stadsvakantie in één!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Barcelona
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Midmost Barcelona
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BarcelonaCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie