8 daagse vliegvakantie naar H10 Port Vell in barcelona, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar H10 Port Vell in barcelona, spanje – Costa Brava

(Update Oktober 2023)

Het 4-sterren H10 Port Vell is een luxe hotel in Barcelona en is gevestigd in een historisch gebouw. De accommodatie is gelegen naast de haven van Barcelona, op slechts enkele meters van de pittoreske wijk Born. Het beschikt over een modern, elegant interieur en mooie kamers. Daarnaast is er op de 5e verdieping een fantastisch terras aanwezig waar je kunt ontspannen na een lange dag in de stad. Tot slot, staat het personeel voor je klaar om een lekker cocktail te maken of een bakje koffie. Klinkt dit niet goed? Boek snel jou vakantie naar Barcelona!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Barcelona
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
H10 Port Vell
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar BarcelonaCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie