8 daagse vliegvakantie naar H Top Calella Palace en Spa in calella, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar H Top Calella Palace en Spa in calella, spanje – Costa Brava

(Update Juli 2022)

H Top Calella Palace en Spa is een geweldig 4-sterren hotel gelegen in het Spaanse Calella. Het hotel heeft een toplocatie op slechts 400 meter afstand van het fijne strand en biedt fijne faciliteiten die jou verblijf onvergetelijk maken. Geniet lekker van de zon bij het zwembad, laat je verwennen in de wellness of huur een fiets en ga de omgeving ontdekken. De kleintjes vermaken zich prima in de speeltuin of met het vriendelijke entertainmentteam in de kidsclub. En breng ook een bezoekje aan de bar voor een tropische cocktail, fris biertje of een lekker wijntje. Een zowel ontspannen als actieve vakantie-ervaring. Boek een vakantie naar H Top Calella Palace en Spa en beleef een fantastische tijd!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Calella
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
H Top Calella Palace en Spa
Soort: Hotel
Soort: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar CalellaCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie