8 daagse vliegvakantie naar Anabel in lloret de mar, spanje – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Anabel in lloret de mar, spanje – Costa Brava

(Update Oktober 2022)

Dit leuke door een familie gerunde 4-sterren hotel Anabel ligt aan het strand van het levendige Lloret de Mar. Het hotel is rustig gelegen maar toch centraal. In het hotel vind je een aantal topfaciliteiten die je verblijf zo fijn mogelijk maken. Zo is er onder andere een heerlijk zwembad met zonneterras, een poolbar en een lekker restaurant. Aan het einde van de dag kan je heerlijk uitrusten op je mooie, comfortabele kamer. Anabel is de ideale uitvalsbasis voor een zonvakantie!

Maximaal aantal personen:
Plaats: Lloret De Mar
Regio: Costa Brava
Land: Spanje
Aantal dagen: 8
Aantal nachten: 7
Anabel
Soort: Hotel
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Aantal sterren: 4

Veilig op reis met Prijsvrij. Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken en genieten van je vakantie. Ga goed voorbereid op vakantie naar Spanje met de Prijsvrij Vakantiewijzer.

Zo is het fijn om voor je vakantie naar spanje te weten welke vaccinaties je eventueel nodig hebt en welk drinkwater je wel of niet mag drinken. Geen zorgen: wij hebben alle praktische informatie over Spanje voor je op een rij gezet, zodat je veilig en zorgeloos naar je vakantiebestemming toe gaat. Alvast een hele fijne reis gewenst!

Bekijk hier alle vakanties van Prijsvrij of alle vakanties naar Lloret De MarCosta BravaCatalonië

Bron: Prijsvrij.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie